Frans van de Biesebos van Biesebos Truckwashbedrijven over ProTruckWash

BESPAAR TIJD EN KOSTEN DOOR BONNETJES IN ÉÉN KEER TE VERWERKEN

" De informatie uit het systeem gebruik ik om bijvoorbeeld de omzet per vestiging wekelijks vast te leggen. Die vergelijk ik dan weer met dezelfde periodes van voorafgaande jaren. Zo houd je de vinger aan de pols. "

In november 2009 opende Biesebos Truckwashbedrijven haar derde waslocatie in Tiel. Een ambitieuze groei, want in 2008 werd BigWash in Zwolle overgenomen en grondig verbouwd, terwijl in 2007 de eerste splinternieuwe vaste waslocatie van Van de Biesebos in Hoogeveen in bedrijf werd genomen.

Frans van de Biesebos onderkende het nut van geautomatiseerde facturatie al snel. In Hoogeveen begon hij met ProTruckWash, dat vervolgens werd uitgebreid met extra licenties voor de locaties Zwolle en Tiel.

Voordelen ProTruckWash

“Wanneer je bonnetjes met de hand hebt gesorteerd, dan weet je gewoon dat een pakket als ProTruckWash je veel tijd kan besparen. Dat klopt helemaal in de praktijk. Met ProTruckWash heb ik mijn handen vrij om te ondernemen. De facturatie is onder controle. Alle afspraken met klanten zitten in het systeem, dus die worden meteen verwerkt op de bon. Wij gebruiken ook de digitale handtekening. Ik krijg er eigenlijk nooit vragen over en dat geeft veel rust. Daarnaast kan ik met één PC-scherm op ieder gewenst moment zien wat er op elke locatie gebeurt.

Ook de informatie uit het systeem gebruik ik om bijvoorbeeld de omzet per vestiging wekelijks vast te leggen. Die informatie vergelijk ik dan weer met dezelfde periodes van voorafgaande jaren. Zo houd je de vinger aan de pols.” Frans van de Biesebos heeft er een duidelijke mening over. “Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent. Zaken die je daar van afhouden moet je op de beste manier oplossen. ProTruckWash is daar zo’n voorbeeld van.”

“En je moet je op de kleintjes letten,“ vervolgt hij, “wat denk je dat ProTruckWash aan papier bespaart? Ik bedoel dan niet zozeer de kosten, maar het feit dat je al die opdrachtbonnen voor de belasting 7 jaar moet bewaren. Dat is met ProTruckWash makkelijk opgelost.”

Van de Biesebos stelt hoge eisen aan zijn leveranciers. “Jullie van Promo Systems moeten mee blijven denken met de branche en alert blijven.” Dat is niet aan dovemansoren gericht. Promo Systems blijft graag meegroeien met Van de Biesebos om samen met hem, én andere gebruikers natuurlijk, de positie van ProTruckWash als het best beschikbare systeem in de branche te verankeren.

Ga naar de website van Biesebos Truckwashbedrijven

BESPAAR TIJD EN KOSTEN DOOR BONNETJES IN ÉÉN KEER TE VERWERKEN

"De informatie uit het systeem gebruik ik om bijvoorbeeld de omzet per vestiging wekelijks vast te leggen. Die vergelijk ik dan weer met dezelfde periodes van voorafgaande jaren. Zo houd je de vinger aan de pols."

klaus-broersma

"Voordat ik ProTruckWash gebruikte, zat ik uren achter een grote tafel om al mijn bonnetjes uit te zoeken. Eerst alles op alfabet, dan per klant de bonnetjes op materiaal leggen, vervolgens weer even kijken welke afspraken je hebt gemaakt, alles optellen en dan per regel typen op je factuur."

Truckcleaning Veghel

"In een overzicht met openstaande orders geef ik in één keer aan voor welke klanten ik een factuur wil hebben, Dankzij de detailopgaven die we met de factuur meesturen krijgen we daar ook nooit vragen over."