Het bedrijf achter de software voor de truckwashbranche

logo

ProTruckWash en Truckwash Portal behoren tot de producten van ProdaCom, een onderdeel van de PromoTechGroup. Deze groep omvat diverse bedrijven die zich richten op een integrale aanpak en oplossing van automatiseringsvraagstukken.

Onafhankelijke speler

Als onafhankelijke speler behandelen wij uw data volledig onafhankelijk omdat we zelf geen wasstraat exploiteren. Dit betekent dat geen enkele andere truckwash toegang heeft tot uw gegevens. Als softwareontwikkelaar zijn wij van mening dat wij de continuïteit van de software goed kunnen waarborgen, wat blijkt uit het feit dat ons product ProTruckWash al meer dan 15 jaar op de markt is.

Landelijke dienstverlening

Onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland en België. Vanuit ons kantoor in Langerak, gelegen tussen Rotterdam en Utrecht, kunnen we snel ter plaatse zijn voor locatieondersteuning indien gewenst. Hoewel de bedrijven van de PromoTechGroup landelijk opereren, lossen we in veel gevallen uw problemen op afstand op. Dit is niet alleen sneller, maar bespaart ook tijd en kosten, zowel voor u als voor ons.

ProTruckWash

ProTruckWash werd geïntroduceerd eind 2005 als reactie op de vraag uit de markt. De eerste versie van de software is ontwikkeld in samenwerking met een truckwash. In de afgelopen jaren is het product in samenwerking met de truckwashbranche verder ontwikkeld, en deze strategie volgen we nog steeds. Samen met onze klanten streven we ernaar om de software telkens te verbeteren. Momenteel wordt ProTruckWash gebruikt op meer dan 35 truckwashlocaties in zowel Nederland als België.

Truckwash Portal

In 2015 hebben we ons tweede product gelanceerd: Truckwash Portal, een gecentraliseerd managementportaal voor transportbedrijven. Dit portaal biedt het transportbedrijf inzicht in wassingen, HACCP-hygiënenormen en planning. Ook biedt dit systeem een bezoekmodule voor de planning van wassingen door een mobiele cleaning.

Automatisering en levering van computers, laptops, printers en tablets

Onze collega’s van Promo Systems Automatisering & Advies kunnen u ondersteunen op het gebied van onderhoud, installatie en implementatie van hardware. Van een compleet kantoornetwerk, het leveren van een computer en printer in de wasstraat tot narrowcasting schermen om uw klanten van informatie te voorzien.

Zo kunnen we u totaal ontzorgen op het gebied van automatisering, software en internetdiensten.