Het bedrijf achter de software voor de truckwashbranche

logo

ProTruckWash en Truckwash Portal zijn producten van ProdaCom Internet & Ontwikkeling  dat onderdeel is van de PromoTechGroup, een verzameling bedrijven die automatiseringsvraagstukken integraal aanpakken en oplossen.

Onafhankelijke speler

Doordat wij zelf geen wasstraat zijn, gaan wij volledig onafhankelijk met uw data om. Er is dus geen andere truckwash die toegang heeft tot uw data. Ook zijn wij van mening dat wij als softwareontwikkelaar de continuïteit van de software goed kunnen waarborgen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat ons product ProTruckWash inmiddels meer dan 15 jaar op de markt is.

Landelijke dienstverlening

Wij zijn eraan gewend om landelijk te werken. Vanuit Langerak, tussen Rotterdam en Utrecht, zijn wij snel bij u ter plaatse als ondersteuning op locatie gewenst is. De bedrijven van de PromoTechGroup werken landelijk, maar in veel gevallen lossen we uw problemen echter gewoon op afstand op. Dat gaat veel sneller en het scheelt veel tijd en kosten zowel voor u als voor ons. Onze klanten bevinden zich in zowel Nederland als België.

ProTruckWash

ProTruckWash werd eind 2005 op de markt gebracht na vraag uit de markt, de eerste versie van de software is in samenwerking met een truckwash uitgedacht. Het product is de afgelopen jaren samen met de truckwashbranche verder door ontwikkeld en deze strategie volgen we nog steeds. Samen met onze klanten maken we de software elke keer een stukje beter. Inmiddels is ProTruckWash bij meer dan 35 truckwash locaties in gebruik in zowel Nederland als België.  

Truckwash Portal

Eind 2015 hebben we een tweede product op de markt gebracht, een gecentraliseerde management portaal voor de transporteur. Hiermee heeft het transportbedrijf inzicht in wassingen, HACCP-hygiënenormen en planning.

Automatisering en levering van computers, laptops, printers en tablets

Onze collega’s van Promo Systems Automatisering & Advies kunnen u ondersteunen op het gebied van onderhoud, installatie en implementatie van hardware. Van een compleet kantoornetwerk, het leveren van een computer en printer in de wasstraat tot narrowcasting schermen om uw klanten van informatie te voorzien.

Zo kunnen we u totaal ontzorgen op het gebied van automatisering, software en internetdiensten.