Het bedrijf achter ProTruckWash en Truckwash portal

PlogoroTruckWash is een product van ProdaCom dat onderdeel is van de PromoTechGroup, een verzameling bedrijven die automatiseringsvraagstukken integraal aanpakken en oplossen.

ProTruckWash werd eind 2005 op de markt gebracht na vraag uit de markt. Het product hebben we samen met de truckwashbranche ontwikkeld. Inmiddels is ProTruckWash bij meer dan 20 truckwash locaties in gebruik.  Eind 2015 hebben we een tweede product op de markt gebracht, een gecentraliseerde management portaal voor de transporteur. Hiermee heeft het transportbedrijf inzicht in wassingen, HACCP hygiënenormen en planning.

Doordat wij zelf geen wasstraat zijn, gaan wij volledig onafhankelijk met uw data om. Ook zijn wij van mening dat wij als software ontwikkelaar de continuïteit van de software goed kunnen waarborgen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat ProTruckWash inmiddels meer dan 10 jaar op de markt is.

Landelijke dienstverlening

Wij zijn er aan gewend om landelijk te werken. Vanuit Langerak, vlakbij Gorinchem, zijn wij snel bij u ter plaatse als ondersteuning op locatie gewenst is. Meestal lossen we uw problemen echter gewoon online op. Dat gaat veel sneller en het scheelt veel tijd en kosten. Onze klanten bevinden zich in zowel Nederland als België.