Truckwash portal

truckwash-portal-imac

Verbonden met heel veel truckwash vestigingen in Nederland en België, biedt dit online portaal transportbedrijven de mogelijkheid om hun wagenparkbeheer eenvoudig te beheren. Wagenparkbeheerders hebben via het portal toegang tot alle wassingen binnen hun vloot, waar ze met behulp van normeringen wasfrequenties kunnen vastleggen en een efficiënte wasplanning kunnen genereren.

HACCP-hygiënenormen

HACCP-hygiënenormen worden naadloos geïntegreerd, waardoor direct inzicht ontstaat in de afgegeven HACCP-certificaten van de betreffende wasstraten. Dit zorgt voor een nauwkeurige was- en HACCP-registratie voor optimale bedrijfsvoering.”

Inzicht in HACCP-hygiënenormen

Automatische planning van te wassen bedrijfswagens

Realtime inzicht in uw wassingen

Onafhankelijke partij

Houd controle over uw wagenpark wat betreft wasbeurten bij de truckwash

Met Truckwash Portal krijgt u niet alleen inzicht in de wassingen, het wagenpark en de facturen van de aangesloten wasstraten, maar kunt u ook proactief plannen op basis van een door u vooraf ingestelde wasfrequentie. Leg eenvoudig de wasfrequentie vast op basis van het type voertuig en de gewenste behandeling bij de wasstraat

Informatie voor de truckwash

Voor transporteurs is een kwalitatief schoon wagenpark steeds belangrijker. Met truckwash portal heeft uw klant inzicht in zijn wassingen, HACCP-registratie en een planning wanneer welk voertuig naar de wasstraat moet.

Bezoekplanning voor mobiele truckwash

Optimaliseer uw mobiele truckwash-activiteiten met onze geavanceerde digitale bezoekplanning op basis van wasfrequentie. Met deze innovatieve oplossing plant u eenvoudig en efficiënt bezoeken, rekening houdend met specifieke wasbehoeften van klanten.

Dankzij flexibele instellingen past uw klant zelf de wasfrequentie aan voor verschillende voertuigtypen en behandelingen, waardoor deze volledige controle heeft over het wasschema. De digitale bezoekplanning biedt niet alleen overzicht en efficiëntie, maar verbetert ook de servicekwaliteit door nauwkeurige planning en tijdige bezoeken en papierloze verwerking van wassingen.