Truckwash portal

truckwash-portal-imac

Truckwash portal is een online portaal voor transportbedrijven. Het web portaal is gekoppeld aan truckwash vestigingen in Nederland en België. Via de truckwash portal hebben wagenparkbeheerders toegang tot alle wassingen binnen hun wagenpark. Doormiddel van normeringen kunnen ze wasfrequenties vastleggen en een wasplanning genereren.

HACCP-hygiënenormen

Er is direct inzicht in HACCP-certificaten die afgegeven zijn in de desbetreffende wasstraten, zo is er een sluitende was- en HACCP-registratie mogelijk.

 


Informatie voor transportbedrijven

Grip op uw wagenpark qua wassingen bij de truckwash? Met truckwash portal heeft u inzicht in de wassingen van de aangesloten wasstraten. Niet alleen inzicht maar ook planning, op basis van een door u vooraf ingestelde wasfrequentie. Deze wasfrequentie kunt u vastleggen op het soort voertuig en de behandeling bij de wasstraat.


Informatie voor de truckwash

Voor transporteurs is een kwalitatief schoon wagenpark steeds belangrijker. Met truckwash portal heeft uw klant inzicht in zijn wassingen, HACCP-registratie en een planning wanneer welk voertuig naar de wasstraat moet.