Truckwash portal

truckwash-portal-imacTruckwash portal is een online webportaal voor transportbedrijven. Het webportaal is gekoppeld aan truckwashstraten in Nederland en België. Via de truckwash portal hebben wagenparkbeheerders toegang tot alle wassingen binnen hun wagenpark. Doormiddel van normeringen kunnen ze wasfrequenties vastleggen en een wasplanning genereren.

HACCP hygiënenormen

Er is direct inzicht in HACCP certificaten die afgegeven zijn in de desbetreffende wasstraten, zo is er een sluitende was- en HACCP registratie mogelijk.


Informatie voor transport bedrijven

Grip op uw wagenpark qua wassingen bij de truckwash? Met truckwash portal heeft u inzicht in de wassingen van de aangesloten wasstraten. Niet alleen inzicht maar ook planning, op basis van een door u vooraf ingestelde wasfrequentie. Deze wasfrequentie kunt u vastleggen op het soort voertuig en de behandeling bij de wasstraat.

Meer informatie over de voordelen van de truckwash portal voor uw bedrijf


Informatie voor de truckwash

Voor transporteurs is een kwalitatief schoon wagenpark steeds belangrijker. Met truckwash portal heeft uw klant inzicht in zijn wassingen, HACCP registratie en een planning wanneer welk voertuig naar de wasstraat moet.

Meer informatie over het gebruik van de truckwash portal als wasstraat