Mobiele cleaning / truckwash

Voor de mobiele cleaning heeft het administratiepakket ProTruckWash een module voor het registreren van wassingen op locatie. De mobiele applicatie welke geschikt is voor een tablet bevat dezelfde functionaliteiten als de invoermogelijkheden voor een truckwash. Daarnaast zijn er enkele specifieke uitbreidingen ontwikkeld voor mobiele wasstraten. Bij het maken van de bon kunt u bijvoorbeeld nummer invoeren voor het afvoeren van het afvalwater en de tijden waarop het personeel aanwezig is geweest.

Registratie op locatie

Voor het wassen op locatie is het nodig om een goede registratie bij te houden. Met een tablet kunnen medewerkers op locatie direct de wassingen registreren. Deze registratie resulteert in een wasbon met hierop een specificatie van de gewassen voertuigen en gebruikte wasprogramma’s. Daarnaast worden bij de invoer ook direct HACCP-certificaten gegenereerd (indien van toepassing).

Van wasbon naar factuur

Via de ProTruckWash software kunnen de wasbonnen die gemaakt zijn via het tablet omgezet worden naar een verzamelfactuur.

Online rapportage

In combinatie met onze online rapportage portaal hebben transporteurs inzicht in het aantal gewassen voertuigen en kunnen ze de planning inzien. Ook zijn zaken als HACCP-certificaten direct inzichtelijk in het portaal.