Online rapportage portaal voor wasstraten

truckwash-portal-imac

Geef uw klant extra inzicht in de wassingen van hun wagenpark, een extra service vanuit de wasstraat naar de transporteur. Via het portaal krijgt uw klant centraal inzicht in de wassingen vanuit meerdere wasstraten. Daarnaast is het mogelijk om een wasplanning te maken op basis van type voertuig en kan de transporteur deze planning monitoren via het portaal. Ook bieden we mogelijkheden voor het exporteren en het maken van rapportages.

Zo heeft uw klant altijd inzicht in het schoon houden van het wagenpark.


Wat is de meerwaarde van het portaal voor mijn wasstraat?

Door zaken als een wasplanning kan het portaal extra omzet genereren omdat de klant beter grip heeft op de frequenties waarop een voertuigen gewassen moet worden. Ook heeft een transporteur toegang tot meer informatie (zoals bijvoorbeeld HACCP certificaten) waardoor u minder vragen krijgt van klanten.

Wat kost het gebruik van de truckwash portal?

Er zijn voor de wasstraat periodieke kosten om gebruik te maken van het portaal. De hoogte van deze kosten hangen af van het aantal klanten waarvoor u gebruikt maakt van truckwash portal. Wassingen dienen handmatig ingevoerd te worden in een speciale ingang die we voor u beschikbaar maken. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om geautomatiseerd wassingen in te voeren, mocht u hierin interesse hebben kunt u contact met ons opnemen.


ptw-bloemGratis twee maanden proberen?

Wij zijn ervan overtuigd dat truckwash portal een aanvulling is op uw dienstverlening en klantenbinding. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om ons systeem twee maanden lang gratis te proberen.

Heeft u vragen neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.