Nieuwsoverzicht

Vertraging met het verzenden van e-mail vanuit ProTruckWash en Truckwash Portal [opgelost]

29 februari 2024

Er zijn momenteel vertragingen bij het verzenden van e-mails vanuit ProTruckWash en Truckwash Portal. We zijn in gesprek met de leverancier die onze e-mailverwerking verzorgt en die het probleem aan het onderzoeken is. We zetten ons in ..

Lees meer

Truckwash Portal 2024.1 gelanceerd: verbeteringen voor rapportages

28 februari 2024

Vandaag is Truckwash Portal 2024.1 live gegaan, een update die gericht is op het verbeteren van uw ervaring met onze Truckwash Portal. Deze release richt zich voornamelijk op verbeteringen voor rapportages. Hieronder een overzicht van ..

Lees meer

Verplicht DMARC-record voor Gmail en Yahoo vanaf 1 februari 2024

11 januari 2024

Vanaf 1 februari 2024 zullen zowel Gmail als Yahoo het verplicht stellen om een DMARC-record te configureren voor uw domainnamen om ervoor te zorgen dat uw e-mails veilig en betrouwbaar worden afgeleverd. Domain-based Message Authentica..

Lees meer

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

11 december 2023

Rond de feestdagen is zowel ons kantoor als onze helpdesk gesloten van maandag 25 december 2023 tot en met maandag 1 januari 2024. Voor dringende zaken kunt u, tijdens onze afwezigheid, mailen naar: support@protruckwash.nl. We doen er a..

Lees meer

Op Koningsdag zijn we gesloten

25 april 2023

Op Koningsdag, donderdag 27 april 2023, zal de supportafdeling van ProTruckWash gesloten zijn. Vanaf vrijdag 28 april 2023 staan wij weer graag voor u klaar. Wij wensen u een fijne Koningsdag toe!

Lees meer

Truckwash Portal 2022.1 is live

17 maart 2022

We zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van Truckwash portal. Truckwash portal is een online webportaal voor transportbedrijven. Het web portaal is gekoppeld aan truckwash locaties in Nederland en België. Via de truckwash porta..

Lees meer

Truckwash Portal 2021.3 is live

28 november 2021

We zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van Truckwash portal. Truckwash portal is een online webportaal voor transportbedrijven. Het web portaal is gekoppeld aan truckwash locaties in Nederland en België. Via de truckwash porta..

Lees meer

Truckwash Portal 2020.1 is live

15 april 2020

Normeringstijdlijn, wasplanning en meer We zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van Truckwash portal. Truckwash portal is een online webportaal voor transportbedrijven. Het web portaal is gekoppeld aan truckwash locaties in N..

Lees meer

Maatregelen Coronavirus

19 maart 2020

Omdat we zuinig zijn op ons personeel en niet willen bijdragen aan de verspreiding van het Corona virus hebben wij maatregelen genomen. Sinds afgelopen maandag werkt het ProdaCom team vanuit meerdere locaties. Zo werken er collega’s v..

Lees meer

Nieuwe exportmodule voor Exact Online

23 januari 2019

Sinds vandaag is er een nieuwe export module in gebruik voor het online boekhoudpakket Exact Online. Deze module maakt het mogelijk om eenvoudig journaalposten over te zetten van ProTruckWash naar Exact Online. Exact is de marktlei..

Lees meer

Facturen betalen via iDeal

21 januari 2019

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het beschikbaar maken van de nieuwe iDeal module binnen ProTruckWash. Inmiddels hebben we deze module samen met een aantal klanten in gebruik kunnen nemen en zijn er al veel facturen betaald vi..

Lees meer

Nieuwe export module voor iMuis

09 augustus 2018

De afgelopen weken hebben we een nieuwe export module ontwikkeld voor het online boekhoudpakket iMuis.

Lees meer

Nieuwe export module voor Twinfield

06 augustus 2018

De afgelopen weken hebben we een nieuwe export module ontwikkeld voor het online boekhoudpakket Twinfield. Twinfield biedt accountants en boekhouders een online boekhoudprogramma waarmee ze slim samenwerken met klanten.

Lees meer

Nieuwe versie ProTruckWash 3.1.14

29 november 2017

Versie 3.1.14 van ProTruckWash komt beschikbaar voor alle gebruikers, op dit moment is onze demo omgeving al bijgewerkt naar de nieuwe versie. De komende weken gaan we alle installaties bijwerken naar de nieuwste versie. Wilt u alvast..

Lees meer

Nieuwe export module voor CASHWeb

21 januari 2016

De afgelopen weken hebben we een nieuwe export module ontwikkeld voor het online boekhoudpakket CASHWeb. Deze nieuwe module zal onderdeel worden van versie 3.1.14

Lees meer

Ticketsysteem in gebruik genomen

13 maart 2014

Sinds deze week hebben we een ticketsysteem in gebruik genomen voor onze support afdeling. Om een support ticket in te dienen mailt u naar support@protruckwash.nl of gebruikt u de optie 'Een aanvraag indienen' op http://support.prodacom.nl...

Lees meer

Klaar voor SEPA!, nieuwe SEPA Euro Incasso module afgerond

30 december 2013

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het beschikbaar maken van de nieuwe SEPA Euro Incasso module. Inmiddels hebben we deze module samen met klanten in gebruik kunnen nemen en verloopt het proces zoals gepland en gewenst. De nieuwe..

Lees meer

Nieuwe export module voor Acumulus, online boekhouden

23 december 2013

De afgelopen weken hebben we een nieuwe export module ontwikkeld voor het online boekhoudpakket Acumulus. Deze nieuwe module zal onderdeel worden van versie 3.1.12

Lees meer

ProTruckWash versie 3.1.11 in productie

14 oktober 2013

Versie 3.1.11 van ProTruckWash komt beschikbaar voor alle gebruikers, op dit moment is onze demo omgeving al bijgewerkt naar de nieuwe versie. Wilt u alvast rondkijken in de nieuwe versie? Stuur dan een e-mail naar info@protruckwash.nl D..

Lees meer

Nieuwe export module voor Microsoft Dynamics

07 oktober 2013

De afgelopen weken hebben we een nieuwe export module ontwikkeld voor Microsoft Dynamics. Deze nieuwe module zal onderdeel worden van versie 3.1.11

Lees meer