Nieuwsoverzicht

Truckwash Portal 2022.1 is live

17 maart 2022

We zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van Truckwash portal. Truckwash portal is een online webportaal voor transportbedrijven. Het web portaal is gekoppeld aan truckwash locaties in Nederland en België. Via de truckwash portal he..

Lees meer

Truckwash Portal 2021.3 is live

28 november 2021

We zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van Truckwash portal. Truckwash portal is een online webportaal voor transportbedrijven. Het web portaal is gekoppeld aan truckwash locaties in Nederland en België. Via de truckwash portal he..

Lees meer

Nieuwe exportmodule voor Exact Online

23 januari 2019

Sinds vandaag is er een nieuwe export module in gebruik voor het online boekhoudpakket Exact Online. Deze module maakt het mogelijk om eenvoudig journaalposten over te zetten van ProTruckWash naar Exact Online. Exact is de marktlei..

Lees meer

Facturen betalen via iDeal

21 januari 2019

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het beschikbaar maken van de nieuwe iDeal module binnen ProTruckWash. Inmiddels hebben we deze module samen met een aantal klanten in gebruik kunnen nemen en zijn er al veel facturen betaald vi..

Lees meer

Nieuwe export module voor iMuis

09 augustus 2018

De afgelopen weken hebben we een nieuwe export module ontwikkeld voor het online boekhoudpakket iMuis.

Lees meer

Nieuwe export module voor Twinfield

06 augustus 2018

De afgelopen weken hebben we een nieuwe export module ontwikkeld voor het online boekhoudpakket Twinfield. Twinfield biedt accountants en boekhouders een online boekhoudprogramma waarmee ze slim samenwerken met klanten.

Lees meer

Nieuwe versie ProTruckWash 3.1.14

29 november 2017

Versie 3.1.14 van ProTruckWash komt beschikbaar voor alle gebruikers, op dit moment is onze demo omgeving al bijgewerkt naar de nieuwe versie. De komende weken gaan we alle installaties bijwerken naar de nieuwste versie. Wilt u alvast..

Lees meer

Nieuwe export module voor CASHWeb

21 januari 2016

De afgelopen weken hebben we een nieuwe export module ontwikkeld voor het online boekhoudpakket CASHWeb. Deze nieuwe module zal onderdeel worden van versie 3.1.14

Lees meer

Ticketsysteem in gebruik genomen

13 maart 2014

Sinds deze week hebben we een ticketsysteem in gebruik genomen voor onze support afdeling. Om een support ticket in te dienen mailt u naar support@protruckwash.nl of gebruikt u de optie 'Een aanvraag indienen' op http://support.prodacom.nl...

Lees meer

Klaar voor SEPA!, nieuwe SEPA Euro Incasso module afgerond

30 december 2013

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het beschikbaar maken van de nieuwe SEPA Euro Incasso module. Inmiddels hebben we deze module samen met klanten in gebruik kunnen nemen en verloopt het proces zoals gepland en gewenst. De nieuwe..

Lees meer

Nieuwe export module voor Acumulus, online boekhouden

23 december 2013

De afgelopen weken hebben we een nieuwe export module ontwikkeld voor het online boekhoudpakket Acumulus. Deze nieuwe module zal onderdeel worden van versie 3.1.12

Lees meer

ProTruckWash versie 3.1.11 in productie

14 oktober 2013

Versie 3.1.11 van ProTruckWash komt beschikbaar voor alle gebruikers, op dit moment is onze demo omgeving al bijgewerkt naar de nieuwe versie. Wilt u alvast rondkijken in de nieuwe versie? Stuur dan een e-mail naar info@protruckwash.nl D..

Lees meer

Nieuwe export module voor Microsoft Dynamics

07 oktober 2013

De afgelopen weken hebben we een nieuwe export module ontwikkeld voor Microsoft Dynamics. Deze nieuwe module zal onderdeel worden van versie 3.1.11

Lees meer

Nieuwe versie ProTruckWash 3.1.11

13 september 2013

Op dit moment leggen onze ontwikkelaars de laatste hand aan ProTruckWash 3.1.11. De komende weken zal deze versie uitvoerig getest worden, na de testprocedure zal de versie uitgerold worden via de update server. De release note voor versie ..

Lees meer

ProTruckWash versie 3.1.10 in productie

19 december 2012

Versie 3.1.10 van ProTruckWash komt beschikbaar voor alle gebruikers, op dit moment is onze demo omgeving al bijgewerkt naar de nieuwe versie. Wilt u alvast rondkijken in de nieuwe versie? Stuur dan een e-mail naar info@protruckwash.nl De..

Lees meer

Webdeveloper gezocht

18 december 2012

In verband met aanhoudende groei, zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde programmeur/web ontwikkelaar voor 40 uur in de week. Heb je minstens één (1) jaar ervaring met (object georiënteerd) software ontwikkeling, in het bijzon..

Lees meer

Nieuwe export modules voor Exact, Exact Compact en King

15 december 2012

De afgelopen weken hebben we de export modules voor Exact, Exact Compact en King vernieuwd. Deze nieuwe modules zullen onderdeel worden van versie 3.1.10 De nieuwe modules kunnen beter omgaan met meerdere BTW groepen gekoppeld aan één fac..

Lees meer

ProTruckWash versie 3.1.9 in productie

21 november 2012

Versie 3.1.9 van ProTruckWash komt beschikbaar voor alle gebruikers, op dit moment is onze demo omgeving al bijgewerkt naar de nieuwe versie. Wilt u alvast rondkijken in de nieuwe versie? Stuur dan een e-mail naar info@protruckwash.nl De ..

Lees meer

BTW naar 21% per 1 oktober 2012

01 oktober 2012

Sinds vandaag is het nieuwe BTW tarief van 21% van toepassing op al uw wassingen in de wasstraat. Het afgelopen weekend hebben wij bij alle klanten de BTW omgezet naar het nieuwe tarief, alle orders die op of na 1 oktober aangemaakt worden ..

Lees meer

Truckwash Aalsmeer kiest voor ProTruckWash

28 september 2012

Zaterdag 29 september 2012 opent Truckwash Aalsmeer haar deuren aan de Afmijnstraat in Amstelveen. Voor het afwikkelen van de administratieve taken koos Michel de Block net zoals voor zijn vestiging in Amsterdam wederom voor ProTruc..

Lees meer