Truckwash Portal 2021.3 is live

We zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van Truckwash portal. Truckwash portal is een online webportaal voor transportbedrijven. Het web portaal is gekoppeld aan truckwash locaties in Nederland en BelgiĆ«. Via de truckwash portal hebben wagenparkbeheerders toegang tot alle wassingen binnen hun wagenpark. Doormiddel van normeringen kunnen ze was frequenties vastleggen en een wasplanning genereren.

Nieuwe features

 • De normeringen en voertuigen binnen een transporteur kunnen gedeeld worden met een Truckwash
  Door deze deling is het voor een Truckwash mogelijk planningen en werkzaamheden uit te voeren op de vloot op basis van de ingestelde normering van de transporteur.
 • De nieuwe functionaliteit genaamd “Bezoeken” maakt het mogelijk om een een wasteam op locatie een digitale planning te raadplegen en te verwerken.
  De planning wordt overgenomen in een werkbon en kan gedurende het bezoek bijgewerkt worden terwijl de wassingen worden uitgevoerd.
  Aan het einde van het bezoek kan de bon worden afgerond en digitaal worden ingeleverd bij de administratie.
  Deze “jonge” functionaliteit staat nog niet standaard aan, op verzoek kan deze worden geactiveerd

Verbeteringen

 • De integratie met Zapier.com via API-koppeling voor Externe klant registratie, is verder aangepast waardoor doormeldingen beter doorkomen.
  De criteria voor acceptatie van een aanmelding zijn versoepeld.
 • De menubalk indeling is verder aangepast, hierdoor zijn meer submenu’s ontstaan.
  Dit komt het overzicht en directe beschikbaarheid ten goede.
 • Op een aantal plekken zijn betere sorteringen van data aangebracht. Hierdoor is de informatie beter leesbaar
 • De synchronisatie van voertuigbeheer door een transporteur richting ProTruckwash is verder aangepast waardoor de synchronisatie beter verloopt.
 • Voor de inlog accounts is het niveau van “wasteam” toegevoegd. Hierdoor kan er een beperkte toegang worden aangemaakt.

Bug-oplossingen

 • Bij het koppelen van een nieuwe transporteur was er de mogelijkheid dat deze aan een verkeerd product werd gekoppeld, dit is aangepast