Monique Meulendijks van Truck Cleaning Veghel over ProTruckWash

Truckcleaning Veghel

" In een overzicht met openstaande orders geef ik in één keer aan voor welke klanten ik een factuur wil hebben, Dankzij de detailopgaven die we met de factuur meesturen krijgen we daar ook nooit vragen over. "

Toen Hans en Monique Meulendijks drie jaar geleden hun eerste waslocatie in Veghel openden, zijn ze direct gestart met ProTruckWash. Vooral het gebruikersgemak sprak hen enorm aan.

Monique Meulendijks daarover: “Je kunt alles invoeren volgens je eigen tarieven en je eigen aanpak en het mooie is dat je afspraken die je met klanten maakt ook kunt vastleggen. Zo komt ook alles meteen goed op de opdrachtbon. Onze medewerkers hebben nooit problemen gehad met het gebruik, het ging van het begin af aan goed.”

De tevredenheid over ProTruckWash én de door Promo Systems geboden ondersteuning waren de redenen dat ze besloten om op de tweede waslocatie in Veghel ook voor ProTruckWash te kiezen.

“Het maakt nu ook niet uit of onze klanten naar de locatie Doornhoek of locatie De Amert gaan, alle wassingen komen automatisch op dezelfde verzamelfactuur. Het factureren met ProTruckWash is trouwens erg makkelijk,” vervolgt Monique, “in een overzicht met openstaande orders geef ik in één keer aan voor welke klanten ik een factuur wil hebben. Dankzij de detailopgaven die we met de factuur meesturen krijgen we daar ook nooit vragen over. Verder is het natuurlijk ook mooi dat je ProTruckWash kunt koppelen aan een financieel pakket, in ons geval Exact,” aldus Meulendijks die met haar echtgenoot Hans succesvol aan de weg timmert in Veghel.

Ga naar de website van Truck Cleaning Veghel

klaus-broersma

"Voordat ik ProTruckWash gebruikte, zat ik uren achter een grote tafel om al mijn bonnetjes uit te zoeken. Eerst alles op alfabet, dan per klant de bonnetjes op materiaal leggen, vervolgens weer even kijken welke afspraken je hebt gemaakt, alles optellen en dan per regel typen op je factuur."

Truckcleaning Veghel

"In een overzicht met openstaande orders geef ik in één keer aan voor welke klanten ik een factuur wil hebben, Dankzij de detailopgaven die we met de factuur meesturen krijgen we daar ook nooit vragen over."