Koppel de truckwash installatie aan uw administratie

IMG_3924Met het innovatieve software pakket ProTruckWash is het mogelijk om op basis van de factuur / opdracht bon de truckwash installatie aan te sturen. Het systeem doet een voorstel voor het wasprogramma op basis van de kozen producten in onze software.

Door de koppeling met uw wasstraat bent u er zeker van dat de truckwashmachine alleen loopt als er een bon is aangemaakt in het systeem.

We hebben ervaring met truckwashmachines van DiBO / Rotomoat maar we kunnen met de meeste merken koppelen.

Toegangspoorten openen

Naast koppeling van uw truckwashinstallatie kunnen we ook maatwerk leveren om bijvoorbeeld slagbomen, speedgates of toegangspoorten op uw terrein te bedienen.

Caswash wasboxen uitlezen

Uw omzet van wasboxen ook zien in ProTruckWash? Het is mogelijk, we schrijven dan een koppeling welke dagelijks de omzet boekt in de truckwash administratie.

Camerabewaking

IMG_3928Investeer eenmalig in een goede beveiliging van uw washal, doormiddel van camera’s kunt u altijd een oogje in het zeil houden en beelden terugkijken bij schade aan voertuigen. Promo Systems is specialist in camerabeveiliging en werkt merkonafhankelijk.

Camerabewaking wordt steeds vaker ingezet als preventieve maatregel om meer controle te hebben over processen. Er zijn diverse mogelijkheden voor opname van beelden. Naast opname bieden we ook oplossingen aan om live uw camera’s te bekijken op uw smartphone of tablet.